Подновиха подготвителната работа по свръхестествения екшън с Вин Дизел “Последният ловец на вещици”

онлайн филми01 Април 20143378

Подновиха подготвителната работа по свръхестествения екшън с Вин Дизел “Последният ловец на вещици”Малко преди да започнат снимките на седмата част на “Бързи и яростни” в интернет се появи новината, че звездата на поредицата Вин Дизел по всяка вероятност ще изпълни главната роля във фантастичния екшън “Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”). За режисьор на филма беше избран създателя на “Сахара” Брек Айзнър, а първоначалните очаквания бяха, че снимките ще започнат в средата на 2014-та година. Ситуацията обаче се промени когато стана ясно, че продуцентите от студията Lakeshore Entertainment и Съмит Ентъртейнмънт не са останали доволни от сценария на лентата (дело на дуото зад “Свещеник” Кори Гудман и Данте Харпър).

Подготвителната работа по продукцията беше прекратена за неопределен период от време, но въпреки това името на Вин Дизел продължи да се свързва с главната роля и преди около два месеца самия актьор разпространи в мрежата няколко концептуални рисунки от лентата.

През изминалите няколко седмици нямаше нова информация за статута на “Последният ловец на вещици”, но преди броени часове от Lakeshore Entertainment и Съмит Ентъртейнмънт оповестиха, че подготвителната работа по проекта е била възобновена и няколко важни сцени от сценария на Кори Гудман и Данте Харпър ще бъдат изцяло пренаписани.

Брек Айзнър остава на режисьорския стол, а номинираната за “Оскар” сценаристка Мелиса Уолък (“Клубът на купувачите от Далас”) ще работи по пренаписването на част от сценария.

Във филма Вин Дизел ще се превъплъти в ролята на безсмъртен ловец на вещици, който против принципите си обединява сили със свой враг и се изправя срещу мистериозна организация от Ню Йорк Сити, която планира да унищожи човечеството с нов вид смъртоносна чума.

За момента Дизел е единствения актьор, чието име се свързва официално с “Последният ловец на вещици”. Очакванията са, че до края на лятото филма ще разполага с напълно завършен сценарий и в най-добрия случай по това време ще започнат и кастингите за останалите роли.

Ако всичко протече по план снимките на “Последният ловец на вещици” ще стартират до една година.googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.