Кога започват снимките на дълго подготвяния екшън с Вин Дизел “Последният ловец на вещици”?

онлайн филми14 Юли 20144508

Кога започват снимките на дълго подготвяния екшън с Вин Дизел “Последният ловец на вещици”?Само преди около една седмица Вин Дизел приключи със снимките на проблемната седма част от поредицата “Бързи и яростни”. Докато статута на планирания осми филм от автомобилния франчайз е все още неясен от студиото Съмит Ентъртейнмънт оповестиха, че следващия филмов проект на Дизел ще бъде свръхестествения екшън “Последният ловец на вещици” (“The Last Witch Hunter”).

Името на 46-годишния актьор се свързва с тази продукция от повече от две години насам, но до момента не се знаеше кога точно ще започнат снимките.

Малко по-рано днес обаче от Съмит разкриха, че камерите на “Последният ловец на вещици” ще се завъртят през август, тази година, в град Питсбърг. Продукцията ще разполага с бюджет от около 100 милиона долара. На режисьорския стол ще седне Брек Айзнър, който има опит с екшън-продукциите, най-вече благодарение на работата си по приключенската лента с Матю Макконъхи “Сахара”.

Освен информацията за старта на снимките от Съмит Ентъртейнмънт обявиха, че към Вин Дизел ще се присъедини и шотландската актриса Роуз Лесли. Дебютирала в света на киното през 2009-та година Лесли привлече вниманието на зрителите с участието си в “Имението Даунтън” и най-вече с ролята си на Игрит в актуалния в момента сериал “Игра на тронове”.

В “Последният ловец на вещици” Вин Дизел ще се превъплъти в образа на самотен ловец на вещици със свои стриктни принципи и правила. Но след серия от бурни събития (и въпреки силното си нежелание) той е принуден да обедини сили със свой враг и да се изправи срещу опасна организация от Ню Йорк Сити, която планира да унищожи човечеството като отприщи нов вид смъртоносна чума. Роуз Лесли ще изиграе главната женска роля на вещица, която постепенно спечелва сърцето на героя на Вин Дизел.

Вече завършения сценарий на “Последният ловец на вещици” е дело на номинираната за “Оскар” Мелиса Уолък (“Клубът на купувачите от Далас”) и Кори Гудман (“Свещеник”). Снимачният процес на екшъна ще продължи около два месеца и половина, а до две седмици се очаква да стане ясно кои други актьори ще партнират на Вин Дизел и Роуз Лесли.

“Последният ловец на вещици” ще се завърти по кината в целия свят през втората половина на 2015-та година. Все още не е потвърдено, но по всяка вероятност филма ще се прожектира в триизмерен формат.


googel ads
За медийните файлове
Внимание! Нито един от филмите/трейлърите, които ще намерите на този сайт не се хоства на него. Ние не хостваме и не качваме всяко видео, филм или медиен файл. За това onlinefilmi.info не носи отговорност за авторско право на всеки един филм/трейлър, видео или медиен файл. Филмите/трейлърите се вграждат в този сайт чрез код за вграждане(embed), предотставен от хостинг сайтовете, на които се намират медийните файлове. Ние не носим никаква отговорност за неуредени отношения между носителите на авторско право и хостинг сайтовете. Можете да се свържете с нас чрез контактната формата в сайта, а ние ще се опитаме да Ви бъдем от полза.